Tungvognsadvokaten bistår P. Fournaise A/S med opkøb

P. Fournaise A/S opkøber OB Transport

Tungvognsadvokatens specialist i erhvervsret advokat Michael Sønderskov har bistået det veldrevne Fredericia selskab P. Fournaise A/S med opkøbet af OB Transport fra Almind i Kolding.

Efter at have ydet rådgivning ved forhandlingerne om opkøbet, har advokat Michael Sønderskov sammen med P. Fournaise sikret det juridiske grundlag og parternes ønske om at overtagelsen skete effektivt og at OB Transports medarbejdere, kunder og gode navn kom bedst muligt ind i varmen hos P. Fournaise A/S.

Der er ofte mange brikker, der skal falde på plads efter en tidsplan og Tungvognsadvokaten har som en del Advokatgruppen I/S kunnet bistå med de faglige ressourcer og den juridiske rådgivning, der sikrer at udfordringer bliver løst effektivt – uanset om de er selskabs-, ansættelses- eller transportretlige.

Opkøbet sikre OB Transports kunder fortsættelsen af den gode service. De kendte medarbejdere kører fortsat ud fra adressen i Almind. Herudover sikres P. Fournaise en base til endnu bedre at kunne betjene Kolding området.