Multilaw

Tungvognsadvokaten er en del af Advokatgruppen, som er stiftende medlem af Multilaw. Multilaw, som blev stiftet i 1990, er et internationalt netværk af advokater. Der er mere end 10.000 advokater i Multilaw, fordelt over mere end 100 lande. For dig som klient betyder det, at vi altid har adgang til den nyeste viden indenfor alle felter i alle lande, og vi kan derfor med garanti hjælpe dig med din sag, som ingen anden.

Multilaw har eksisteret i mere end 30 år, og har derfor et velfundementeret grundlag for samarbejde på tværs af landegrænser.

Multilaw internationale advokater

I 2020 blev Multilaw for 6. gang i streg kåret som Elite Netværk ved Chambers Global Guide.

Multilaw Global Chambers Law Firm

Hvorfor er vores medlemskab en fordel for dig?

Som medlem af verdens største sammenslutning af advokater, har vi adgang til mere end 10.000 advokaters ekspertise, når vi har brug for den. Derfor er vi altid bedre rustet til at hjælpe dig, også når din sag har international karakter.

Det kan især være en fordel for dig, i tungvognsbranchen, fordi vores rådgivning vil bære præg af kendeskab til de nyeste regler – også i udlandet. Vi bliver ofte kontaktet af udenlandske chauffører og arbejdsgivere, som har brug for rådgivning.  Her er vi eksperter i reglerne, blandt andet grundet vores medlemskab af Multilaw.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget i forhold til tungvognsbranchen – både i Danmark og i udlandet..